Lateral Thinking

dhanarun
ฝึกคิดแบบหลุดโลก

Lateral Thinking... Just Check This Out!!!! Scroll down slowly and be honest to yourself.

 

 

        man
1. ------------

      board

 

 

 

 

 

Ans. = man overboard

 

 

 

        stand
2. ------------

           i

 

 

 

 

 

Ans. = I understand

 

OK?.... Got the drift? Let's try a few now and see how you fair?

 

 

3. /r/e/a/d/i/n/g/

 

 

 

 

 

Ans. = reading between the lines

 

 

 

4.          r
        road
         a
         d

 

 

 

 

Ans. = cross road

 

 

5.         cycle
         cycle
         cycle

 

 

 

 

Ans. = tricycle

 

 

           0
6. ------------
     M.D.

        Ph.D.

 

 

 

 

Ans. = two degrees below zero

 

 

         knee
7. ------------

         light

 

 

 

 

Ans. = neon light (knee-on-light)

 

 

                            ground
8.                    ---------------

          feet feet feet feet feet feet

 

 

 

Ans. = six feet underground

 

 

9.             he's  / himself

 

 

 

 

Ans. = he's by himself

 

 

10. ecnalg

 

 

 

 

Ans. = backward glance

 

 

11. death ..... life

 

 

 

 

Ans. = life after death

 

 

12. THINK

 

 

 

 

 

Ans. think big !!

 

And the last one is real fundoo ..

 

13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaab bbb....  

 

 

Ans. long time no 'C' (see)

 

บันทึกนี้เขียนที่ GotoKnow โดย  ใน ธนารุณ บอก...Dhanarun's Blog

คำสำคัญ (Tags)#วิธีคิด

หมายเลขบันทึก: 49588, เขียน: 11 Sep 2006 @ 21:41 (), แก้ไข: 11 Feb 2012 @ 15:52 (), สัญญาอนุญาต: สงวนสิทธิ์ทุกประการ, อ่าน: คลิก


ความเห็น (0)