Self-Training Intensive Course


Learn from the Past

Sun 20090315 12:00 - Sun 20090531 12:00 = 11 weeks

1.  Sun 20090315 12:00 - Sun 20090411 12:00 in Thailand = 4 weeks

2.  Sun 20090411 12:00 - Sun 20090531 12:00 in UK = 7 weeks

Sun 20090315

12:00-15:00  prepare to meet P' Mu and go out for daily activity

1.  dissertation

2.  clothes for washing

3.  bottle for refilling

4.  weekly beauty ~ 5.  plan self-budget yearly, monthly, weekly, daily

15:00-16:00  send dissertation, wash clothes, buy vegetarian food and flowers, refilling water

16:00-19:00  pick and dry clothes, clean home and toilet

19:00-20:30  dinner, bath, call home

20:30-21:30  pray and meditate

21:30-23:30  continue planning

23:30-23:45  daily plan and evaluate

23:45-05:45  sleep 6 hr

 ...(wrote in hard copies, will write when having time)...

Wed 20090401

19:59  plan

19:59-20:30  plan, net

20:30-21:30  pray

21:30-23:30  clean

23:30-05:30  sleep

Thu 20090402-20030402 = 6 years for RGJ PhD Scholarship > Sun 20090531 = 8 weeks in Buddhist Day

05:30-06:00  wake up, scot 100%, water, wash clothes

06:00-06:45  aerobic

06:45-08:45  ATM, merit # 2, buy vegetarian food, fill up water, pick clothes, bath, breakfast

08:45-11:45  work 3 hr

11:45-13:30  lunch with Pa Ood

13:30-18:30  work 5 hr

18:30-20:00  dinner, net, update news, clean

20:00-20:30  bath

20:30-21:30  pray

21:30-23:00  work 1.5 hr

23:00-23:30  plan & evaluate

...noted in hard copies, will write later...

Sun 20090405

19:46-20:25  plan

20:25-20:30  prepare

20:30-21:30  pray, meditate

21:30-23:30  clean, call, work

23:30-05:30  sleep

 

Mon 20090306  Jackree Day

05:30-06:00  prepare, wash clothes

06:00-06:45  aerobic

06:45-08:30  ATM, merit, buy food, buy sth for Nong Koi, pick clothes, bath, breakfast

08:30-11:00  prepare to meet Nong Koi

11:00-12:00  lunch, journey

12:00-13:30  meet Nong Koi, go to Ar Pae

13:30-16:00  Ar Pae

16:00-20:00  work 4 hr

20:00-20:30  dinner

20:30-21:30  pray, meditate

21:30-22:00  bath

22:00-02:00  work 4 hr

 

Tue 20090307 World Health Day

02:00...         plan & evaluate

 ...noted in hard copies, will write when having time...

 

Mon 20090413 Thai Happy New Year

01:22-02:30  plan & update news

02:30-09:00  work

09:00-09:40  call Home, bath, breakfast

09:40-11:00  ATM, meet Aj John

11:00-

NB  Not just the timetable, but everything involved that affects holistic health will be noted after.  I can't change others, but I can change myself to be the perfect one for others.  I will try.

 

 

 

 

  

 

คำสำคัญ (Tags): #self-training
หมายเลขบันทึก: 248553เขียนเมื่อ 15 มีนาคม 2009 12:23 น. ()แก้ไขเมื่อ 15 เมษายน 2012 02:28 น. ()สัญญาอนุญาต: ครีเอทีฟคอมมอนส์แบบ แสดงที่มา-ไม่ใช้เพื่อการค้า-อนุญาตแบบเดียวกันจำนวนที่อ่านจำนวนที่อ่าน:


ความเห็น (0)

ไม่มีความเห็น

ไม่อนุญาตให้แสดงความเห็น
พบปัญหาการใช้งานกรุณาแจ้ง LINE ID @gotoknow
ขอแนะนำ ClassStart
ระบบจัดการการเรียนการสอนผ่านอินเทอร์เน็ต
ทั้งเว็บทั้งแอปใช้งานฟรี