แสดงความยินดี

อ้อ สุชานาถ

สวัสดีเจ้าอ้ายจตุพร

เมินแล้วหนาตี้ไม่ได้เข้ามาในblogของอ้าย  ช่วงนี้งานนักขนาดเลยบอกไม่ถูกเจ้า

หันคุณหมอวิจารณ์เปิ้นอู้คนดีวันละคนในg2k มีอ้ายโตยเน่อตี้ได้เป็นคนดีวันละคนคุณหมอวิจารณ์เปิ้นอู้  แล้วน้องก็รู้สึกดีใจจ๊าดนักเลยตี้อ้ายได้เป็นคนนึ่งกับเปิ้น น้องเลยส่งข่าวมาหื้อกำลังใจ๋เจ้า

ยินดีมาก ๆ ค่ะที่พี่ชายคนนี้ได้เป็นสุดยอดคุณอำนวย ขอปรบมือให้แบบดัง ๆ  พี่มีความเหมาะสมแล้วค่ะ  ความมุ่งมั่น ความดีที่พี่ได้กระทำนี้ขอส่งผลให้พี่ประสบแต่โชคดีตลอดไป

น้องอ้อ

19 ม.ค.50

ความเห็น (0)

ไม่มีความเห็น

คำตอบ (1)

ขอบคุณนักๆครับ

อ้ายเองก็ไม่เกยกึ้ดฝันว่าอาจารย์หมอเปิ้นจะหื้อเกียรติครับ...ดีใจขนาดครับ

ขอบคุณน้องอ้อนักๆเน้อครับ ตี๊เป๋นกำลังใจหื้ออ้ายมาโดยตลอด

อ้ายเอกครับ

๑๙ มค.๕๐