HOW DO I PRACTICE MY ENGLISH FOR LEARNING?

I want to improve my English for daily life. Because I think it's necessary for my work. If anyone know ,please help me

ความเห็น (1)

ไม่มีความเห็น

คำตอบ (1)

sarah
เขียนเมื่อ

ความเห็น (1)

ขอบคุณที่ ให้อะไรดีๆ กับเด็กๆ เยี่ยมเลยครับ การเล่านิทาน เป็นการสร้างและเสริม จินตนาการให้เด็ก อ่านแล้วดีมากครับ